Так хто там каже про мир? Терористи поранили мирного жителя Донбасу в перший день перемир'я

Російські терористи на Донбасі 27 липня, у перший день чергового оголошеного перемир'я, поранили цивільного жителя Мар'їнки. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив правозахисник, журналіст, виконавчий директор "Восток SOS" Костянтин Рєуцький, передають Патріоти України.

За його словами, уламок підствольної гранати влучив чоловіку в руку на подвір'ї його матері. Це трапилося близько 11:30. У момент обстрілу жінка із сином працювали на городі.

"Їх обстріляли з боку позицій НЗФ у непідконтрольних Трудовських – спочатку зі стрілецької зброї, а потім поруч із ними пролунав вибух. Інцидент трапився через 12 годин після проголошення всеосяжного безстрокового перемир'я", – розповів Рєуцький.

Він наголосив, що "Восток SOS" у межах міжнародної моніторингової місії разом із європейськими спостерігачами фіксує порушення режиму припинення вогню ворогом.



Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...