"Так мозги заср*ты, хоть разгребай лопатой": Макаревич написав пісню про Росію (відео)

Відомий російський музикант, лідер та єдиний незмінний учасник рок-гурту "Машина времени" Андрій Макаревич записав нову пісню, в якій розповів правду про сучасну Росію та її громадян. Втім, опозиціонер не згадав у тексті назву своєї батьківщини, проте здогадатися, що йдеться саме про країну-агресорку, було абсолютно не важко. Акомпануючи собі на гітарі, Макаревич заспівав про зомбованих пропагандою людей, про війну та її абсурдні виправдання і навіть згадав патріарха Кирила, назвавши його "сатаною, якого пустили в храм". Відповідне відео "іноагент" РФ розмістив на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Я расскажу вам про страну, где свет у темени в плену. Где на устах лежит печаль, где хочешь жить – умей молчать. Где за одну лишь фразу, вас упакуют сразу. Я расскажу вам про страну, что сдуру вляпалась в войну, где гонят шнягу про напасть, мол "мир грозит на нас напасть". Где так мозги заср*ты, хоть разгребай лопатой. Я расскажу вам про страну, где в храм пустили сатану. На гибель сына гонит мать, а поп велит вам убивать. Румяны и плечисты, поклоны бьют чекисты", – заспівав у досить задерикуватому настрої артист.

Далі в тексті Макаревич констатує, що сьогодні в Росії навіть затяті пацифісти без сорому прославляють букву Z. "Я расскажу вам про страну, где хиппи нынче за войну, и на лету, сменив стезю, трясут козой под букву "зю". Возвышенно и даже почти что в камуфляже. Вы рассмеетесь мне в ответ, что мол такой страны в помине нет, иль будете возмущены: "на свете нет такой страны". А я скажу вам: "знаете, езжайте побывайте", – виконав автор.

Усього за 8 годин після публікації (на момент написання новини) під відео зібралося близько 10 тисяч лайків та 6 тисяч репостів.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...