"Так роблять недолюблені дівчата": Сексолог розповів, чому речниця ДПСУ могла публікувати оголені фото з розкішного відпочинку

Звільнена з військової служби колишня речниця Південного регіонального управління Держприкордонслужби Іванна Плантовська, яка на початку січня потрапила в гучний скандал через свої оголені фото, закликала українців припинити розпалювати ворожнечу в середині країні та відкрила свій профіль в Facebook, передають Патріоти України.

Іванна Плантовська. Фото: сторінка І.Плантовської в Facebook / ©

Як виявилось, Плантовська почала відповідати на коментарі тих, хто стверджує, що вона, Плантовська, своєю поведінкою зганьбила військову форму. "Жіночко, займіться собою і своїми дітьми, чи у Вас багато часу вільного? Сходіть до косметолога, зморшки заберіть, до психолога, до дієтолога. Там роботи непочатий край. А я вже собі сама розберусь", - відповіла Плантовська одній з дописувачок.

Чому Плантовська оприлюднювала свої пікантні оголені фото, будучи обличчям прикордонного підрозділу, оприлюднювала під час війни – на ці питання в коментарі спробував знайти відповіді експерт, директор Асоціації сексологів та сексотерапевтів України Михайло Шевченко.

"Є багато варіантів того, чому людина демонструє в публічному просторі свої форми, – каже Михайло Шевченко. – Показ оголених частин тіла можно класифікувати як вуаєризм. Людина отримує задоволення від того, що інші дивляться на неї. Інше, що межує з вуаєризмом – нарцистичне. Тобто людина хоче, щоб її любили. Вона кайфує через це і готова все зробити для того, щоб мене любили. Це поширено зараз серед дівчаток віком 25-27 років. Можно сказати, що це недолюблені дівчата. З точки зору сексології, зріла сексуальність – це та, яка не потребує підкріплень з боку оточуючих. Якщо людина показує публічно свою сексуальність, це каже про незрілість і те, що людина потребує уваги до себе. Якщо казати з психоаналітичної точки зору, то такі дівчата, яки демонструють свою сексуальність, потребують "папіка". "Папіка", який би турбувався за неї, щось би купував їй. Заради цього такі дівчата готові на все. Тобто є ще така версія".

За словами Михайла Шевченка, не виключено, що під час публікації фотографій емоції Іванни Плантовської взяли верх. "Можливо, вона може гарно пояснити те, чому вона так робить", – резюмував фахівець.

Джерело: ТСН.ua

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...