"Так само було зі збитим МН17". Окупанти "похвалилися" в соцмережах ударами по вокзалу Краматорська, а потім почали терміново терти дописи

Одразу після ракетного удару по залізничному вокзалу Краматорська, внаслідок якого загинули 30 людей і 100 зазнали поранення, росіяни "похвалилися" цим "подвигом" у соцмережах, пише журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

"Як зазвичай, вони подумали, що влучили у наших військових. Повідомлення про це розмістив популярний телеграм-канал Силовики, а репост на свій канал Російський тарантас зробив російський пропагандист Дмитро Стешин", — пише журналіст.

Як повідомляє Казанський, як тільки стало відомо, що удар припав не по ЗСУ, а по мирних громадянах, пости «одразу ж стали терти і видаляти».

«Так само було і зі збитим Боїнгом у 2014-му році. Спочатку вихвалялися, що збили український літак. Потім поспіхом терли свої ж сюжети», — додає він.

Як раніше повідомив голова Донецької ОВ Павло Кириленко, російські окупанти завдали ракетного удару по залізничному вокзалу міста Краматорська Донецької області касетними бомбами. На вокзалі було тисячі людей, які чекали на евакуацію. Повідомляється про влучення двох ракет.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...