Ви нічого не знаєте про великих собак! ТОП-10 вражаючих фото з соцмереж, на яких люди здаються улюбленцями своїх тварин

Собаки бувають різні: є крихітні породи, які можна носити на руках, є великі види, а є справжні гіганти. Останні настільки великі, що виглядають навіть якось нереалістично. Але незважаючи на загрозливі пропорції тіла, ці велетні шалено милі, і теж хочуть на ручки, передають Патріоти України.

Користувачі соціальних мереж діляться знімками зі своїми величезними собаками, на яких люди здаються улюленцями своїх тварин. Ми зібрали 10 кадрів, які вас точно здивують. Ви тільки погляньте на цих гігантів.


Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...