"Так скоро людей у напрямку руху кортежів "демонтуватимуть": В Ужгороді відзначилися маразмом через приїзд Зеленського

На набережній Незалежності через візит президента змусили зняти 54 урни.

Управління державної охорони наказало владі Ужгорода демонтувати на набережній всі смітники через приїзд президента України Володимира Зеленського. В цілому з центру міста зникло 54 урни. Про це повідомляє Віталій Глагола на сторінці спільноти "Ужгород" в соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

"На набережній Незалежності через візит Зеленського УДО змусило зняти 54 урни! Нагадаю, за програмою запланована прогулянка Володимира Зеленського по набережній. Тому Управління держохорони змусило міськраду демонтувати всі сміттєві урни на маршруті. Під опис, офіційно, просто зняли і вивезли. Пройдеться, і потім знову встановлять. Щось не пам'ятаю, щоб з часів Януковича щось робилося під час візиту чиновників", – обурився містянин.

На дику ініціативу відреагував і відомий блогер, офіцер ЗСУ Анатолій Штефан ("Штірліц"), який не підтримав настільки дивні заходи безпеки у зв'язку з приїздом до Ужгорода Зеленського. "Урни для сміття демонтували, з такими темпами скоро людей у напрямку руху кортежів "демонтуватимуть". Ау? Де там свідки святого Голобородька?" – написав він.

Бурхлива дискусія про цей інцидент розгорнулася і під постом з фотографіями в ужгородській групі. Люди також обурюються таким самоуправством і проводять паралель з режимом Януковича, при якому подібне широко практикувалося.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....