"​Так теперь выглядит стадион команды "Шахтер"  в дыре... Это же стадион, где были тренировки грандов футбола во время Евро-2012. Все, к чему прикасается оккупант, превращается в тлен", - блогер (фото, відео)

Окупований Донецьк з кожним днем все більше перетворюється на суцільну руїну. Житлові багатоповерхівки вражають своїм станом. Актуальні фото напівзруйнованих районів міста опублікував у своєму Twitter блогер "БыльБылева", передають Патріоти України.

На фото видно, що на балконах багатоповерхівок вже немає вікон. Зате є багато сміття. Як написав автор публікації, на знімках зображений мікрорайон Жовтневий.

Однак на території біля самого будинку досить чисто. Тим часом, користувачі мережі в коментарях порівнюють це місце із зоною відчуження.

  • Як зона відчуження Чорнобиль
  • Був там недавно. Моторошно...
  • Вічно шастають нарки, бухарі, вбиті п'ятиповерхівки, за*рані вулиці і ринок…

Деякі юзери кажуть, що і до війни там було моторошно, а сам район не надто приємний.

  • А колись там жили прямо культові персонажі...
  • Та там і до війни не дуже район був, це просто доповнило картину вічного пи*деця там

Також в мережі показали, як тепер виглядає "Олімпік" - колишній домашній стадіон команди "Шахтар". Тут проходили тренування грандів футболу під час Євро 2012. "Все, до чого торкається окупант, перетворюється на тлін", - йдеться у підписі до відео.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...