Так тримати, Андрію! Ярмоленко в матчі проти проти Північної Македонії побив рекорд свого теперішнього тренера Шевченка

Андрій Ярмоленко

У переможному для збірної України матчі другого туру Євро-2020 проти Північної Македонії (2:1) капітан нашої команди Андрій Ярмоленко побив рекорд свого нинішнього тренера Андрія Шевченка, ставши найрезультативнішим гравцем «жовто-синіх» в історії за системою «гол + пас», зазначають Патріоти України.

Перед початком зустрічі в Бухаресті у двох Андріїв було по 61 балу (Шевченко — 48 м'ячів і 13 гольових передач, Ярмоленко — 41 гол, 20 ассистов), але футболіст «Вест Хем» в грі з балканцями записав до свого активу точний удар і результативний пас і став рекордсменом збірної України — 63 бали (42 + 21).

До речі, саме Андрія Ярмоленка УЄФА визнав найкращим гравцем матчу проти македонців.

Нагадаємо, що ще один матч нашої групи — Нідерланди — Австрія — відбудеться в Амстердамі 17 червня в 22:00.

Турнірне становище: 1. Австрія — 3 очка (1 гра; різниця м'ячів — 3:1); 2. Нідерланди — 3 (1; 3:2); 3. Україна — 3 (2; 4:4); 4. Північна Македонія — 0 (2; 2:5).

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...