Так, це була вона! Українська співачка Michelle Andrade похвалилася роллю у культовому серіалі Netflix "Корона" (відео)

Відома українська співачка й телеведуча болівійського походження Michelle Andrade здивувала фанів кадрами з фінального сезону серіалу "Корона" від Netflix, який вийшов у світ 16 листопада.

У другому епізоді артистка виконала роль покоївки на ім'я Б'янка. За сюжетом вона перебуває на яхті єгипетського мільярдера Мохаммеда Аль-Файєда. Так, героїні Мішель зателефонував Мохаммед, щоб дізнатися, чи спали його син Доді та принцеса Діана разом у каюті.

Знімання відбувалися на острові Майорка, в Іспанії у жовтні 2022 року. У своєму фотоблогу зірка оприлюднила кадри з серіалу та поділилася враженнями від результату знімань.

"Я на Netflix! Я знялася у шостому сезоні культового серіалу "Корона"! Не можу досі в це повірити!", - у захваті зазначила артистка.

Також зірка поцікавилася у фанів, хто полюбляє дивитися серіал.

" У наступному році очікуйте ще сюрпризи подібного масштабу", – пообіцяла співачка.

Як відомо, серіал "Корона" заснований на реальних подіях. У сюжеті розповідається про життя та історію становлення правління королеви Великобританії Єлизавети ІІ. Дії шостого сезону, у якому знялася Андраде, охоплюють період з 1997-го до 2005 року.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...