Так це капуста кисла: У Києві тракторист оригінально пояснив, чому він мав ознаки сп'яніння

У Святошинському районі Києва виявили водія, який п’яним керував трактором. Свій стан він пояснив тим, що він їв кислу капусту.

Про це повідомили в пресслужбі столичної патрульної поліції. Порушнику виписали штрафів на загальну суму понад 17 тисяч гривень.

За словами правоохоронців, подія трапилась днями на вулиці Зодчих. Під час патрулювання інспектори звернули увагу на трактор МТЗ Belarus, водій якого порушив правила дорожнього руху."Поліцейські наздогнали та зупинили його.

За кермом перебував 52-річний чоловік з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Громадянину запропонували пройти огляд за допомогою приладу "Драгер". Результат – 1,36 проміле. "Так це капуста кисла!" – так пояснив керманич ознаки сп'яніння", – додали в пресслужбі.

На водія склали адміністративні протоколи за керування транспортним засобом у стані сп'яніння (штраф 17 тисяч гривень) та порушення вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг (штраф 340 гривень).

Як повідо

Пенсії в Україні перерахують заднім числом за лічені тижні: Ось кому збільшать одразу за місяці

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:37

В Україні з 1 червня перерахують пенсії тим, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку та виконав кілька умов. Розмір прибавки залежатиме від зарплати та стажу. Про це йдеться в матеріалі OBOZ.UA. В Україні з 10,4 млн пенсіонерів працювати прод...

На вихідні в Україні буде тепло та комфортно: Синоптики уточнили прогноз погоди на 11-12 травня

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:20

У найближчі вихідні в кількох областях України пройдуть незначні дощі, в деяких регіонах слід чекати заморозків на поверхні ґрунту, а в день на всій території країни буде помірно тепло, повідомляє Укргідрометцентр. . У суботу, 11 травня, на Чернігівщи...