Так це ж його звинувачував Путін! У Генічеську окупанти встановили пам'ятник Леніну (фото)

У тимчасово окупованому Генічеську (Херсонська область) військові РФ встановили пам'ятник Леніну. Про це повідомив перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

“Орки на Херсонщині продовжують свої експерименти з переміщення до минулого. Червоні прапори, пам'ятники радянської доби. І все це на тлі посилення гуманітарної кризи, жорсткого придушення інакодумства та прояву громадянської позиції. Мотив їх абсолютно прозорий – намагаються паразитувати на ностальгічних настроях населення.

Проблема в тому, що їх у області практично немає. Люди в нас живуть у теперішньому і мають цілком реальне та успішне майбутнє. Але окупанти цього зрозуміти не можуть. Тому шоу "back in the ussr" продовжуватиметься аж до визволення нашої області ЗСУ”, - написав він. Варто зазначити, що у Генічеську пам'ятник Леніну демонтували 16 липня 2015 року.

Нагадаємо, у Генічеську (Херс

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...