Так у кого там війна скінчилась? Бойовики влаштували "пекло" на Донбасі, є загиблий

Бойовики незаконних збройних формувань на Донбасі 11 раз обстріляли українських військових, один боєць загинув. Про це повідомляє прес-центр Операції Об'єднаних сил (ООС) у Facebook, передають Патріоти України.

Противник 19 січня обстрілював позиції Збройних сил України з заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 122 мм і 120-мм мінометів, а також станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

З початку 20 січня російські окупаційні війська з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляли захисників Майського і Луганського в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", втрат немає.

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...