"Так втомився тягнути, що тіло боліло": Чоловік спіймав 75-кілограмову рибу-велетня (фото)

В Олейте, американський штат Канзас, рибалка встановив світовий рекорд з вилову риби-велетня вагою 75 кілограмів (164 фунти). Про це повідомляє видання 979kickfm, передають Патріоти України.

Як зазначається, Департамент охорони природи Міссурі повідомив, що щасливчиком став Чад Вільямс, який вполював гігантського веслоноса на озері Озаркс. Цей улов повністю побив попередній рекорд штату Міссурі для веслоноса у 140 фунтів.

Примітно те, що чоловіка запросили пограти з друзями, і він навіть не знав, що таке веслонос. "Я думав, що я дуже слабкий, тому що мені потрібно було так багато часу, щоб намотатися. Моє тіло боліло", - розповів він про момент вилову риби.

Як пише видання, тільки-но Чад Вільямс побачив рибу на іншому кінці ліски, то зрозумів, що не слабкий. Проте веслонос був сильним. Також чоловік визнав, що йому, ймовірно, більше ніколи не доведеться йти на риболовлю, оскільки тепер є світовим рекордсменом. Департамент охорони природи штату Міссурі повідомив, що Чад і друзі, з якими він ловив рибу, відразу зрозуміли, що вони мають рекордну рибу, і пішли, щоб підтвердити її вагу.

"Це дно": "Ліга сміху" оскандалилася жартом про потопельників у Тисі, українці обурені

понеділок, 20 травень 2024, 6:38

Українські коміки знову опинилися у центрі скандалу. Цього разу оскандалилися гумористи "Ліги сміху". Вони пожартували про ухилянтів у Тисі. Так, у скандальному виступі команди «Фам Фаталь» комік робить дівчині комплімент, говорячи наступне: «Я тону у ...

Посилення мобілізації в Україні: Ось кому з жінок потрібно сходити у ТЦК після вступу в силу нового закону 18 травня

понеділок, 20 травень 2024, 6:24

18 травня в Україні набрав чинності новий закон про мобілізацію. Згідно з ним військовозобов’язані мають 60 днів на те, щоб оновити дані у ТЦК. Оновити свої військово-облікові дані або встати на облік з 18 травня мають жінки, які мають медичну та фарма...