"Так виглядає шлях до перемоги": Українські бійці записали відео з Бахмута

Українські військовослужбовці показали нове відео з Бахмута Донецької області. Відео 8 окремого полку спеціального призначення оприлюднено на офіційній сторінці Сил Спеціальних Операцій Збройних Сил України у Telegram, передають Патріоти України.

Зазначається, що воно знято сьогодні. "Воїни ССО України вирушають на бойову задачу крізь розтрощене, але нескорене місто", - йдеться у повідомленні.

У ССО зазначають, що саме так виглядає український шлях до перемоги. "Тяжкий і ризикований. Єдиний вибір всіх, хто став на захист України, всіх для кого війна стала роботою і покликанням водночас", - додали вони.

"Ви вже давно померли": Жінка прийшла на обстеження до лікарні, але щось пішло не так

середа, 1 травень 2024, 12:55

У Великій Британії жінка прийшла на обстеження до лікарні, де їй сказали, що вона вже померла. Про це пише BBC, передають Патріоти України. Співробітники лікарні Брідлінгтона сказали Сьюзан Джонсон, що згідно з їхніми записами вона була мертва вже чоти...

"Мав би померти, але живий": Журналіст і письменник Станіслав Асєєв потрапив з-під Очеретиного до шпиталю

середа, 1 травень 2024, 11:44

Український журналіст і письменник Станіслав Асєєв, який воює у складі ЗСУ на одному з найгарячіших напрямків фронту, дістав контузію і потрапив до шпиталю. Про це він повідомив у соцмережі X у середу, 1 травня, передають Патріоти України. «Я живий, хо...