Така дрібничка? 25-річний син нового голови податкової "не пам'ятає", звідки у нього квартира у центрі Києва

Сам очільник податкової Олексій Любченко не відповів на запити журналістів щодо статків свого сина.

Олексій Любченко. Фото: Главком.

25-річний син новопризначеного голови Державної податкової служби Олексія Любченка володіє дорогою квартирою у центрі Києва та автомобілем Porsche Macan 2019 року випуску, походження яких складно пояснити. Про це йдеться у розслідуванні “Слідства.інфо”, повідомляють Патріоти України.

Журналісти встановили, що з 2013 року Андрій Любченко володіє квартирою на понад 100 квадратних метрів, а також паркомісцем в одній з новобудов у центрі столиці. На той момент сину нового очільника ДПС було 18 років. Розслідувачі зазначать, що така нерухомість нині коштує щонайменше $215 тисяч.

Водночас у коментарі журналістам Любченко-молодший не зміг пояснити, звідки в нього коштовна нерухомість. “Я не пам’ятаю, хто там, що і коли купував. І зараз не можу дати інформацію з цього приводу”, - сказав він.

На припущення, що допомогли батьки, Андрій Любченко відповів: “Напевно”. Походження Porsche Macan (ціна на таку марку стартує від 72 тисяч) син глави податкової пам’ятає добре - каже, що заробив самотужки.

“Ну, я взагалі-то працюю, у мене ФОП третьої групи, я займаюсь маркетингом в соціальних мережах: Facebook, Instagram-реклама, Google і так далі. Тому, в принципі, нічого дуже дивного немає і, як на мене, це авто не надто вже дорого коштувало”, - сказав він.

Також автори розслідування нагадали, що Андрія Любченка у 2018 році затримали патрульні за керування в нетверезому стані, й сам він визнав провину, але справу у підсумку закрили за терміном давності. Сам очільник податкової Олексій Любченко не відповів на запити журналістів щодо статків свого сина.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...