"Така лапа не надто м'яка": Ведмідь увірвався в будинок з маленькими дітьми і влаштував бійку з їх батьком (фото)

За словами лікарів, кігті ведмедя просто дивом не потрапили в очі чоловіка і сонну артерію.

У США ведмідь увірвався в будинок і напав на господаря на його кухні, коли його близнюки спали внизу. Жахливий інцидент стався в Аспені, штат Колорадо. Дейв Черноскі розповів про свій жахливий досвід з великим чорним ведмедем, з яким він зіткнувся віч-на-віч у своєму будинку. Про це повідомляє Mirror, передають Патріоти України.

Згадуючи свою страшну зустріч з грізним звіром, Дейв розповів, що він почув шум на своїй кухні рано вранці в п'ятницю, і сподівався, що це не ведмідь. "Я думав, що це, ймовірно, був ведмідь, але я сподівався що це не так", - зазначив Черноскі.

Коли Дейв увійшов на кухню, він побачив ведмедя вагою приблизно 400 фунтів, який, відкривши ящики і розкидавши речі навколо, стояв біля холодильника. За словами Дейва, йому вдалося утримати дистанцію між ними, поки він намагався відволікти ведмедя і витягнути назовні. Але ведмідь злякався, коли Дейв вдарив у двері гаража, і повернувся в будинок, де напав на батька, який намагався захистити своїх 12-річних близнюків, що спали внизу.

"Ми дивилися один на одного, і він просто вдарив мене по голові, розвернув і знову повалив мене на спину. Я буквально чув, як він тріснув мене по голові. Ведмежа лапа не надто м'яка і зручна", - розповів Дейв.

Дейв отримав порізи на лобі і шиї, які сильно кровоточили, але він зміг втекти від ведмедя і крикнути йому, щоб він пішов.

"Я просто знав, що якщо він не піде, у мене великі проблеми, але, на щастя, в той момент він закінчив і просто розвернувся і пішов", - зазначив Дейв.

Чоловіка лікували від травм в лікарні, за словами лікарів, кігті ведмедя просто дивом не потрапили в його очі і сонну артерію. Чиновники з Колорадських парків дикої природи вистежили ведмедя і приспали його.

Метт Ямашита, регіональний менеджер по дикій природі, сказав у своїй заяві: "Ми ніколи не хотіли б, щоб тварину було вбито, але захист населення має першочергове значення, коли ведмідь починає входити в будинки і агресивно реагувати на людей".

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...