Таке буває раз на 50 років: У Німеччині виникла масштабна повінь (фото)

Сильний дощ спричив у німецькій землі Саарланд у п'ятницю затоплення вулиць, підвалів та зсуви ґрунту. Ситуаційний центр в Саарбрюккені – столиці землі – нарахував понад 3000 виїздів на виклики поліцейських і рятувальників. Про це повідомило німецьке видання Spiegel, передають Патріоти України.

У багатьох муніципалітетах через підвищення рівня води довелося евакуювати людей. Населення закликали уникати підвалів, водойм і затоплених територій. За даними Державного відомства з охорони навколишнього середовища та безпеки праці, виникла рідкісна повінь, яка трапляється раз на 20-50 років.

Німецька метеорологічна служба рано вранці в суботу скасувала всі попередження про несприятливі погодні умови в Німеччині, але ніч на суботу майже вся федеральна земля все ще боролася з потоками води.

В мережі поширилися зображення із затопленими автівками та численними затопленими вулицями. Канцлер Олаф Шольц хоче проаналізувати ситуацію в суботу разом з главою землі Анке Релінгер, що назвала ситуацію в федеральній землі "дуже напруженою".

У сусідній федеральній землі Рейнланд-Пфальц підвали та вулиці також були затоплені, а дерева – повалені. Точні масштаби збитків внаслідок повені поки що незрозумілі.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...