Таке не лікується: У Москві вирішили робити... силіконові груди з триколором та камуфляжем

У Москві пластичний хірург презентував "патріотичні" грудні імпланти з російським триколором та камуфляжем. За його словами, імпланти "Росгрудь" створені для тих, хто хоче "носити патріотичні символи прямо біля серця і пишатися своєю Батьківщиною", передають Патріоти України.

"Справжні патріотки зможуть вибрати ту модель, яка ближче їм до серця у прямому та переносному значеннях. Стильне рішення для тих, хто любить батьківщину і хоче щось більше, ніж просто наклейка на машині або татуювання на плечі", - сказав хірург.

Його клієнтка на відео стверджує, що вже встановила собі імпланти з триколором. Росіянка похвалилася, що "не може завжди носити з собою прапор РФ, а іноді навіть паспорт покласти нікуди, тому "Росгрудь" дозволить їй почуватися патріоткою навіть якщо на ній немає одягу". У коментарях до відео пластичного хірурга росіяни вже питають, чи будуть імпланти з рашистськими символами Z і V.

Нагадаємо, одна з найчутливіших до санкцій сфер життя – індустрія краси. Косметичні компанії масово йдуть із Росії. Росіянки вже попрощалися з виробниками ботоксу і швидко вчаться приймати свій вік. І ось нове виробування – дефіцит грудних імплантів. В інтерв'ю російській пресі пластичні хірурги скаржаться, що запас імплантів залишився невеликим і вже відчувається дефіцит ходових розмірів.

Принесли шини: На Закарпатті роми влаштували бійку із співробітниками ТЦК

неділя, 5 травень 2024, 7:30

Увечері 3 травня у Виноградові Закарпатської області сталася сутичка між ромами та військовослужбовцями РТЦК. На подвір'ї районного ТЦК сталася бійка між працівниками центру та оноцькими ромами. Повідомляється, що роми звинувачують працівників РТЦК у в...

Більшість українських біженців у Німеччині сидять без роботи: У чому причина

неділя, 5 травень 2024, 7:28

Більшість українських біженців у Німеччині досі не знайшли роботу. Як пише Bild, зараз у ФРН зареєстровано 1,1 млн біженців з України, з них 716 тис. працездатного віку – від 15 до 65 років. При цьому лише 113 тис. мають офіційну роботу із соцпакетом і...