Таке нечасто побачиш: Гравець Карпат забив шикарний гол у ворота Дніпра (відео)

Ткачук майстерно виконав штрафний у матчі Другої ліги.

У суботу, 13 листопада, в рамках 18-го туру чемпіонату України серед команд другої ліги львівські "Карпати" грали проти черкаського "Дніпра". Матч завершився розгромною перемогою господарів поля, інформують Патріоти України.

Підопічні Андрія Тлумака довели, що не дарма посідають перше місце в таблиці групи а, не залишивши команді з Черкас жодних шансів.

Голами у складі львівського клубу відзначилися Денис Кожанов, Амброзій Чачуа, Андрій Ткачук та Максим Гуменюк. Ще один гол для "Карпат" оформив захисник черкаського клубу Павло Шостка, який відправив м'яч у власні ворота. За "Дніпро" єдиний гол забив Олег Кос.

Серед шести голів окремої згадки заслуговує шедевральний удар Ткачука зі штрафного.

Друга ліга. Група А. 18 тур

"Карпати" Львів - "Дніпро" Черкаси - 5:1

Голи: Кожанов, 20, Шостка, 69 (авт), Чачуа, 72, Ткачук, 90, Гуменюк, 90+3 – Кос, 41

"Карпати": Сілецький, Сімінін, Болденков, Лобай, Ткачук, Чачуа (Єрмаченко, 87), Приймак (Дударенко, 85), Повалій, Заставний (Галенков, 43), Кожанов (Маткобожик, 89), Будник (Гуменюк, 46) .

"Дніпро": Денега, Клюс, Барський, Шостка, Кузнєцов (Онищенко, 80), Івахно, Дувняк, Пиріг (Копил, 74), Бистрицький (Пінчук, 63), Мартян (Сависько, 80), Кос.

Попередження: Приймак, 82.

Відео голів:

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...