Таке обличчя "русского мира": У Росії 85-річного ігумена монастиря звинуватили в педофілії - розбещував хлопчиків

У Підмосков'ї 85-річного ігумена монастиря звинуватили в педофілії. Про це повідомляє пропагандистське видання mk.ru, передають Патріоти України.

За даними видання, до поліції звернулися юнаки 18 та 23 років. За словами хлопців, ігумен піддав їх сексуальному насильству у 2016 та 2017 роках, коли вони були дітьми. Це відбувалося в одній із кімнат монастиря.

Один із постраждалих пізніше сам отримав судимість за статеві зносини з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку. Ігумена затримали та порушили проти нього кримінальну справу. 85-річному підозрюваному загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі.

Російський телеграм-канал Mash пише, що цей жіночий монастир "Святої Живоначальної Трійці" — "найсправжніша секта". Колишні парафіяни нібито скаржаться на психологічний тиск з боку служителів та здирництво грошей.

Монастир та ігумен належать до Істинно-Православної Церкви Росії. Ця конфесія є самостійною і не підпорядковується РПЦ та патріархові Кирилу.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...