Таке страшно навіть уявити: В аеропорту США чоловіка засмоктало у двигун літака (відео)

У міжнародному аеропорту Сан-Антоніо в Техасі, що у США, загинув працівник аеропорту, якого затягнуло в двигун реактивного літака. Про це пише nypost.com, передають Патріоти України.

Трагедія сталась у п'ятницю ввечері. На місце події оперативно прибули медики, проте потерпілого врятувати не вдалось. Рейс авіакомпанії Delta прибув з Лос-Анджелеса і на момент інциденту працював лише один двигун.

"Рейс 1111 авіакомпанії Delta вирулював до виходу на посадку з одним працюючим двигуном, і о 22:25 працівника затягнуло в цей двигун", - йдеться у повідомленні.

Загиблий чоловік працював у Unifi Aviation, компанії, яка наймає працівників для таких авіакомпаній, як Delta, що забезпечують наземне обслуговування. Компанія заявила, що первинне розслідування не змогло пов'язати смерть з жодною з процедур операційної безпеки, що діють у компанії. "Ми розбиті горем і сумуємо через загибель члена авіаційної родини в Сан-Антоніо", - йдеться в заяві Delta Airlines.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...