Таке знамення передувало смерті кремлівського вождя та занепаду СРСР: Земляни побачать останній у поточному столітті "великий парад планет"

Таке небесне явище відбувається в середньому раз в 170 років. Астрологи вважають, що планети, перебуваючи по одну сторону від Сонця, викликають потужний енергетичний дисонанс. З 4 липня цей дисонанс буде потужнішим, ніж будь-коли за останні десятиріччя

Минулого разу на "параді" помер Брежнєв. А Путін так любить паради...

Поточний рік подарував жителям Землі кілька унікальних астрономічних подій, одним з яких, напевно, стане «великою парад планет», який розпочнеться сьогодні, в суботу, 4 липня, і триватиме протягом двох тижнів, зазначають Патріоти України.

В ході «великого параду» Меркурій, Венера, Земля, Марс, Юпітер, Сатурн, Уран, Нептун, а також карликова планета Плутон одночасно вишикуються на одній стороні від Сонця. Відбудеться «майже ідеальне» вирівнювання, кут відхилення буде незначним.
З 4 липня вночі в небі неозброєним оком можна буде побачити Марс, Юпітер і Сатурн, а вранці - Венеру. Уран і Нептун можна буде спостерігати за допомогою телескопа. А ось Меркурій побачити не вийде - він буде засліплений сонцем.
Подібне явище, але з трохи більшим кутом розкиду планет спостерігалося в 1982 році, коли помер генеральний секретар КПРС Леонід Брежнєв.
Астрономи не надто цікавляться парадами планет, так як з точки зору астрофізики таке розташування космічних тіл в Сонячній системі не є чимось незвичайним і вимагає додаткового вивчення. Але з точки зору більшості землян такий парад - досить унікальне явище, так як спостерігати його можна в середньому один раз в 170 років. А мешканці зараз на нашій планеті люди навряд чи побачать великий парад планет в 2161-м, а потім в 2492 роках.
Крім того, серйозні фахівці стверджують, що положення планет не робить скільки б то не було значного впливу на повсякденне життя землян, хоча деякі астрологи вважають, що планети, перебуваючи по одну сторону від Сонця, викликають потужний енергетичний дисонанс. Коли ж вони розкидані по Сонячній системі, вони врівноважують сили один одного. З 4 липня 2020 року дисонанс буде потужнішим, ніж будь-коли за останні кілька десятків років.
Тому, на думку деяких «віщунів» варто чекати неприємностей, пов'язаних з пандемією коронавируса, падінням в економіці і природними катаклізмами.
Відповідно, землянам рекомендують зайнятися медитацією і духовними практиками, зустрічатися з друзями, поринути в навчання і реалізацію найсміливіші мрії. У той же час астрологи радять в найближчі два тижні відмовитися від укладення договорів, здійснення угод і реєстрації шлюбу.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...