"Такі ми люди - українці": Дмитро Комаров засвітився на кордоні з Білоруссю та розповів про надзвичайну ситуацію

Тежурналіст та відомий мандрівник Дмитро Комаров на своїй сторінці в Інстаграм виклав розповідь про поїздку до Черніговської області, яка постраждала від повені, передають Патріоти України.

«Так зараз виглядає село Новосілки на кордоні з Білоруссю біля ріки Дніпро у Чернігівській області. Така повінь останній раз була 10 років тому. Що стосується саме цього району – води стає менше щогодини. ДСНС на всюдиходах та човнах розвозить продукти та воду. Досі є вулиці, де води – по пояс. Природа показує свою силу та міць. Люди можуть лише пристосовуватися до таких явищ – щось змінити неможливо», – написав Комаров, проілюструвавши допис фото.

«Що особисто мене вразило – навіть ті, у кого затопило подвір'я, дуже позитивно налаштовані. Такі ми люди – українці. Завжди впевнені, що все неодмінно буде добре. Не сумніваємося в цьому. І тому знаходимо вихід з будь-яких ситуацій. І завжди перемагаємо», – додав журналіст.

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...