Такі щасливі! Вагітна Осадча в яскравому вбранні погуляла по Одесі з Горбуновим (фото)

Вагітна третьою дитиною Катя Осадча не сидить на місці - телеведуча продовжує активно працювати і подорожувати. Не так давно вона поєднувала роботу з відпочинком у спекотній Туреччині, а зараз разом з чоловіком Юрієм Горбуновим вирушила до Одеси. Яскравими фото з прогулянки по атмосферному місту сімейство поділилося на своїх сторінках в Instagram, передають Патріоти України.

Для літнього променаду теледіва вибрала яскравий і трендовий лук - вільний костюм, що складається з брюк і подовженої сорочки. Синій наряд в білий горошок вона доповнила білими шльопанцями і сонцезахисними окулярами. Волосся Осадча зібрала в хвіст.

Разом з коханим чоловіком вони зробили кілька фото в пам'ятних місцях Одеси, позуючи на тлі пам'яток і в обіймах один одного. "Прекрасний одеський день! @gorbunovyuriy дякую тобі", - прокоментувала кадри Катя.

Горбунов також виклав кілька знімків з прогулянки. Пара виглядає дуже щасливою і розслабленою. "І навіщо вам все там, якщо все тут?"- колоритно підписав фото шоумен.

Підписники почали коментувати барвисті фото і радіти за Катю і Юру.

  • Шо я маю вам сказати: може на Мальдівах і дешевше, але в Одесі є тюлечка
  • Приїздіть ще, Катю
  • Це просто неперевершено
  • Одеса Чудова завжди, ви чудова пара. Душевне фото. Окреме задоволення одеські коментарі
  • Такі щасливі!
  • Красива пара
  • Катя гарнішає з кожним днем!!!
  • Хлопці ви Класні! Зі святом вас, добра та здоров'я вашій родині!

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...