"Такі українці - ганьба": Оля Полякова розповіла про неприємний інцидент у Польщі

Українська співачка Оля Полякова розповіла про неприємний інцидент, який трапився з нею в Польщі, передають Патріоти України.

Зокрема, виконавиця поверталася до Києва з Ніцци. Однак поїздка не задалася від самого початку. До Варшави, звідки вже потягом Полякова мала вирушити до столиці України, співачка запізнилася. До слова, артистка сплутала час і вчасно не потрапила на літак. Тож квитки до Варшави, а потім вже до Києва довелося купувати нові.

"Вчора вранці я мала вилетіти з Ніцци до Варшави, але я сплутала час. Я купую нові квитки на літак, потяг. Таки потрапила на літак, прилетіла до Варшави, і що ви думаєте? Виїхала завчасно і потрапила в затор, бо була аварія", - поділилася артистка.

Однак на цьому неприємні пригоди не закінчилися. Зірка потрапила в затор, який утворився через ДТП, та ледь не залишилася ще на день у Польщі. Річ у тім, що до залізничного вокзалу виконавиця не встигала, адже авто взагалі не рухалося. Тож водійка таксі спробувала домовитися, аби посадити співачку до іншого, яке б оминуло затор. Утім, в іншому авто сиділа українка, яка категорично відмовилася їхати до вокзалу разом з Поляковою. Врешті, співачка таки встигла на потяг, але речі не завантажила, тож водійка надішле їх поштою до України.

"Водійка просить інше таксі мене взяти, а там сидить дівчина-українка і каже – ні. Водійка каже, що це ж ваша співачка Оля Полякова. І ця коза українська не дозволила мені сісти в таксі. Вона встигла, а я дивом потрапила. Ми проїхали той поворот, і я влетіла в потяг. Водійка залишилася на пероні з речами, завтра буде окремо відправляти в Україну. Але українці, які не підтримують одне одного – це ганьба", – обурилася артистка.

Хотіли, як краще, але...: Мерія Одеси переплутала двох зіркових українських спортсменок (фотофакт)

середа, 28 серпень 2024, 21:00

Невеличким скандалом завершилось намагання керівництва Одеси привітати Ірину Геращенко з бронзовою нагородою Олімпіади-2024, передають Патріоти України. Як повідомляє "Думская", мерія міста замовила білборди присвячені легкоатлетці, яка посіла третю сх...

"Кон***ий інвалід": Столична поліцейська образила ветерана ЗСУ через зауваження її чоловіку, але далі щось пішло не так (відео)

середа, 28 серпень 2024, 20:54

Поліцейська образила ветерана ЗСУ, який зробив зауваження її чоловіку щодо паркування у невстановленому місці. Що так обурило військового і українців, які дізналися про історію, як поводилася поліцейська і як у поліції відреагували на скандальну історі...