Такого дива ще не було: У київському пологовому будинку виходили двійнят вагою по 500 грамів (відео)

Малята народилися у мами на 5-му місяці вагітності.

В Київському перинатальному центрі вдалося виходити двійнят, які народилися у мами на 5 місяці вагітності. Вага крихт всього по півкілограма. Аліса і Анастасія народилися недоношеними і таких крихіток в пологовому будинку ще ніколи не бачили, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Три місяці дівчинки були в реанімації, до них щодня приходили батьки і читали їм казки. Те, що малюків вдалося виходити, в пологовому будинку вважають дивом. За ці місяці вони одужали і зараз важать по 2,5 кілограма.

"У нас дівчатка дуже сильні. Вони взагалі як символ того, що потрібно цінувати життя, прагне вижити", - розповідає щасливий тато дітей. Зараз батьки щасливі, що вони нарешті можуть забрати своїх крихіток додому.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...