Такого Київ ще не бачив: На Дніпрі перекинувся катер з парашутистом у повітрі, чоловіка понесло вітром (відео)

На столичній Оболоні під час парасейлінгу перекинувся катер, до якого був прикріплений чоловік на парашуті.

"Катер перевернуло у воді, а доля чоловіка з парашутом невідома", - повідомляє Telegram-канал KIEVMAP.

dtp.kiev.ua пише, що чоловіка віднесло над сушею, його намагалися зловити. На відео очевидців видно, що на місці події дме сильний вітер.


"Жахливий випадок на Оболоні з парасейлінгом. Катер перевернуло в воді, а доля чоловіка з парашутом невідома", - йдеться в повідомленні.

Пізніше з'явилася інформація, що парашутиста в Києві вдалося врятувати. За словами очевидців, 10 чоловіків щосили натягували трос і прикладали під кущі з деревами.

"Цим часом уже човен був перевернутий і люди, які були в ньому, трималися за трос і пливли до берега через вітер і натяжку троса. Видовище звичайно жахливе. Ну Слава Богу його опустили, човен пізніше перевернули і все норм", - розповіли очевидці НП з парашутистом.


Парасейлінг - це активний вид відпочинку, популярна розвага на багатьох курортах. Людину зі спеціальним парашутом прикріплюють за допомогою довгого троса до транспорту, що рухається, зазвичай до катера. Коли катер розганяється, людина може парити в повітрі.

Довжина мотузки має становити близько 120 метрів при висоті польоту до 60 метрів, а вага людини не повинна перевищувати 100 кілограмів. При цьому швидкість катера або іншого транспорту має становити 50-60 км/год, а погодні умови - бути сприятливими.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...