Такого не очікував ніхто: Скат кумедно "повторив" вираз обличчя малої дитини і став зіркою мережі (фото)

Мама двох дітей з Великої Британії вирішила зводити свою молодшу дочку в океанаріум, щоб познайомити з морськими мешканцями. Однак жінка навіть не підозрювала, що зможе зробити кадр, який стане в її сім'ї одним з найулюбленіших, передають Патріоти України з посиланням на The Sun.

Біля одного з акваріумів 41-річна Венді Армстронг помітила, що скат прилип до скла і неначе пародіює обличчя 6-місячної Дейзі, яка в той момент явно була не в дусі. Мама розсміялася і відобразила цей момент.

"У мене був телефон, і коли я побачила, що у них обох один і той же нещасний вираз обличчя, я розсміялася і зробила знімок, - каже Венді. - Це безперечно одна з найулюбленіших фотографій наших дітей". Жінка розповіла, що в цьому віці дівчинка дуже мало посміхалася і це викликало у них занепокоєння, але, на щастя, тепер Дейзі виглядає набагато щасливішою.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...