Такого ще не бачили: В Україні виставили на продаж рожевий "Запорожець" - ціна і номер шокують (фото)

У Львові виставили на продаж рожевий "горбатий" Запорожець ЗАЗ 965. Автомобіль випустили в 1962 році. Оголошення опубліковано на автомобільному порталі auto.ria.com, передають Патріоти України.

Власник просить за машину 4500 євро. "99% оригінал. 23 кс", - йдеться в оголошенні. За такою ціною зазвичай продають моделі ЗАЗ 965 в оригінальному "колекційному" вигляді і в доброму стані.

Крім ціни і кольору, у автомобіля також незвичайний номер - ВС 6606 ВМ. Три шістки багато хто вважає нещасливим числом. До того ж це номера відносно нової серії (а цінителі раритетів зазвичай хочуть бачити на таких авто старі чорні номера).

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...