Такого "сюрпризу" не чекала: У Китаї дівчина купила "міні-піга", а через три роки отримала 150-кілограмового кнура (фото)

У Китаї дівчина придбала собі “міні-піга”, який за три роки перетворився на величезного 150-кілограмового кнура фермерської породи. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти України.

У 2018 році мешканка Шанхаю Чжан Лі вирішила завести собі незвичайного домашнього вихованця. Коти і собаки їй набридли, тому вона зупинила свій вибір на карликових поросятах або міні-пігах. Вони виростають до розмірів не більше кішки. При цьому досить кмітливі. Дівчина назвала свого улюбленця “Пиріг з чорним рисом”, ймовірно, через його плямисте забарвлення.

Вже в перші місяці після придбання Чжан Лі помітила, що швидкість росту «міні-піга» не відповідає цьому карликовому виду. Втім, дівчина та її рідні вже звикли до пирога, тому вирішили залишити його.

Через пару років порося досягло розміру бочки: його довжина досягає 1,5 метрів, а вага – близько 150 кг. Вже пізніше власниця Пирога дізналася, що прихистила свиню породи Bama Xiangzhu. Таких тварин фермери заводять для виробництва м’яса.

Згодом порося продовжувало збільшуватися в розмірах, але його господарі не стали від цього менше його любити. Чжан Лі розповіла, що її мама щодня чеше пузо улюбленцю і постить його фото в соцмережах.

Хоч Пиріг і досяг значних розмірів, великих клопотів він не доставляє. Тварина харчується зернами, яйцями, молочними продуктами, овочами та фруктами. Однак Пирогу складно приборкати апетит: одного разу він проковтнув шматок тканини, який йому діставав ветеринар на операційному столі. Відтоді він часто гуляє в наморднику.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...