Такого "спецефекту" ніхто не очікував: Чайка зухвало зіпсувала романтичну зйомку на пляжі (фото)

Джейс Спайсер та його дівчина спостерігали за заходом сонця на пляжі Дампір в Австралії і вирішили зафіксувати романтичний момент на відео. Спайсер встановив телефон на піску, виставив таймер, а потім закохані вирушили до води, щоб поніжитися в променях сонця, передають Патріоти України.

Пара розраховувала отримати миле відео, якими можна буде поділитися на Facebook, але замість цього виявила курйозну "фотобомбу" від чайки. Виявилося, що поки вони позували біля води, чайка повністю "захопила кадр".

Птах ходив перед камерою з розкритим дзьобом, через що здавалося, що він хоче з'їсти людей на відстані. "Ми, чесно кажучи, гадки не мали, що нас фотобомбить чайка, - сказав Спайсер The Dodo. - Ми вибухнули сміхом, не вірячи своїм очам. Я повернувся до дівчини і сказав: "Уяви, якби я в цей момент спробував тобі освідчитися?".

На щастя, цього не сталося, і для найбільш відповідального моменту хлопець напевно вибере місце без чайок.

Виїзд за кордон під час війни: Чи має на нього право заброньована особа

вівторок, 30 квітень 2024, 0:27

В Україні триває загальна мобілізація та оголошено воєнний стан. У цей час чоловіки призовного віку отримують повістки та можуть вступити до лав ЗСУ. Але деякі з них мають право на відстрочку. У тому числі ті, хто має бронь від призову, передають Патрі...

Правила нарахування пенсій в Україні: Кому за новим законом не зарахують стаж за останні 10 років

понеділок, 29 квітень 2024, 23:50

Відповідно до нових змін у законодавстві, українцям, які працювали за кордоном, спростили облік страхового стажу. Однак деяким особам до стажу можуть не зарахувати останні 10 років, повідомили у Міністерстві соціальної політики, передають Патріоти Укра...