Такого точно не чекав: У Кропивницькому 20 ветеранів АТО провчили водія маршрутки (фото)

У Кропивницькому двадцять учасників АТО вирішили провчити водія маршрутки. Адже незадовго до цього маршрутник несправедливо повівся з їхнім побратимом, передають Патріоти України.

Колишні учасники бойових дій на Донбасі домовилися і сіли на кінцевій зупинці в цю саму маршрутку. При цьому вони скористалися своїм правом пільгового проїзду. Про це повідомляє РадіоТрек з посиланням на військового Дмитра Потоцького.

"Сьогодні в м. Кропивницький підтримати військового, до якого несправедливо поставився водій маршрутки, вирішили ветерани полку А30V, 3 Полку, 55 арт. бригади та інших підрозділів. Ми провели акцію на кінцевій зупинці 113-го маршруту. Щоб підтримати побратимів і відстояти право всіх учасників бойових дій на безкоштовний проїзд у громадському транспорті", - розповів Потоцький.

Крім того, Потоцький розповів, що в місті виявлено порушення водіями 5, 21, 44, 55, 113 маршрутів. Активіст також додав, що не можна заплющувати очі на свавілля водіїв щодо ветеранів і їх прав. "Тому з нашого боку буде справедливе ставлення до таких. Разом ми сила!" - підтримав побратимів Дмитро.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...