Такого тут ніхто не бачив: У Вінниці в 9-місячного хлопчика виросло довжелезне волосся (фото)

Малюк з Вінниці у дев'ятимісячному віці вже встановив рекорд України. Маленький Данило Коваленко відростив волосся довжиною 20 сантиметрів. Деталі розповіла керівниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України.

Вона зазначила, що можна подумати, що на хлопчика одягнули перуку, але це його натуральне волосся. Цікаво, що ні в тата, ні в мами хлопчика змалечку такого густого й довгого волосся не було. Чим це зумовлено в дитини – батьки не знають.

"Ви, мабуть, думаєте, навіщо оце на немовля одягнули перуку? Уявіть собі, що таку шевелюру має хлопчик віком 9 місяців! Такий унікальний малий українець, Данило Коваленко, живе у Вінниці. Думаю, йому більше пасує ім'я не Данило, а Лев", – розповіла Вєтрова.

Вона додала, що волосся дитини заміряли відповідно до міжнародних правил. Його довжина – 20 сантиметрів.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...