"Такого вловити міг тільки справжній чоловік!": Даша Астаф'єва повеселила несподіваним сюрпризом від бойфренда (фото)

Співачка та волонтерка Даша Астаф'єва звикла до уваги від чоловіків, однак її бойфренд знає, як точно приголомшити свою кохану, зазначають Патріоти України.

Днями обранець виконавиці зробив їй несподіваний сюрприз. Як розповіла Даша у своїх соцмережах, хлопець покликав її на двір, де чекав величезний улов - 40-кілограмовий товстолоб. "Мій: "А йди я тобі щось велике покажу." Іду. Виводить на двір: Товстолобик. 40 кг", - розповіла Даша.

Здивоване обличчя Астаф'євої шанувальники побачили на світлині, яку вона також додала до свого допису. Також у коментарях фани пожартували над ситуацією та зазначили, що такий подарунок своїй коханій міг зробити лише справжній чоловік.

  • Ну на товстолоба позвати міг тільки справжній чоловік!
  • Це так романтично.
  • Дашо, ви йому скажіть, хай сам тепер і чистить!

Зазначимо, що Даша і сама дуже полюбляє рибалити. Час від часу співачка ділиться у соцмережах своїми досягненнями з вудкою.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...