Такого вони не чекали! Смілива черепаха прогнала левів з водопою і стала героїнею мережі (відео)

Пара левів у приватному заповіднику Мала-Мала в Південній Африці прийшла на водопій після щільного обіду, але маленький господар ставка виступив проти гостей, передають Патріоти України.

На YouTube-каналі Національного парку Крюгер у ПАР з'явилося смішне відео, на якому допитлива черепаха проганяє хижих котів. Спочатку вона впритул підповзає до лева, а потім заважає пити левиці. Тварини щосили намагаються ігнорувати маленького агресора, поки не здаються під його натиском.

Унікальну сцену зняв гід по сафарі Реджі Баррето. "Для мене це було неймовірно рідкісним видовищем. Спостерігав, як черепаха наближається до левів, на підборіддях яких була кров зебри. Схоже, їй більше хотілося отримати трохи цієї крові, ніж "прогнати левів"", - розповів він.

Користувачів соцмереж розвеселила поведінка черепахи і хижаків, і ролик зібрав уже понад 1 млн переглядів. "Коли батьки сказали тобі, що ти крокодил, і ти сприйняв це занадто серйозно", - жартують в коментарях. - "Леви, мабуть, забагато дивилися "Черепашок-ніндзя". Вони вирішили, що це Рафаель іде на них зі своїм ножами, акуратно захованими під панциром".

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...