Такого ви ще не бачили! Американка влаштувала на АЗС "шоу", намагаючись заправити свій автомобіль (відео)

У США жінка у світлій сукні протягом майже десяти хвилин не могла заправити позашляховик марки Mercedes через те, що автомобіль був припаркований далеко від колонки, передають Патріоти України.

На відеозаписі видно, як вона намагається дотягнути заправний шланг до бензобака автомобіля, припаркованого за кілька кроків від колонки, та вимірює відстань до машини.

Після безуспішної спроби американка змінює розташування транспортного засобу, проте цього разу горловина бензобака виявляється з протилежного боку від термінала АЗС. При черговому маневрі її старання нарешті увінчалися успіхом.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...