Такого ви ще не бачили: Боєць ММА нокаутував суперника за чотири секунди (відео)

У рамках турніру Professional Shooto Vol 19-річний японець Такая Сузукі швидко розібрався зі своїм співвітчизником Юічі Міягі, інформують Патріоти України.

Боєць змішаних єдиноборств Сузукі вдарив коліном у польоті свого суперника, який схоже що не очікував такого початку поєдинку. Міягі впав на підлогу і вже не зміг піднятися, тому рефері зупинив бій вже не четвертій секунді.

Зазначимо, що японець побив рекорд бійця Хорхе Масвідала, який влітку 2019 року на UFC 239 нокаутував Бена Аскрена всього за п’ять секунд.

Додамо, що 19-річний Такая Сузукі завдяки цій перемозі покращив рахунок до 5−1. Наразі у нього серія з трьох перемог нокаутом.

План не спрацював: Суд визнав ухилянтом ексстудента духовного вишу, який сховався від ТЦК у машині

понеділок, 20 травень 2024, 11:56

Решетилівський районний суд Полтавської області визнав винним колишнього студента духовної колегії в ухиленні від призову на військову службу під час мобілізації і призначив три роки позбавлення волі. Про це повідомляє "Главком" з посиланням на дані су...

Далекобійників не перевірятимуть? У Держприкордонслужбі розповіли про перетин кордону водіями

понеділок, 20 травень 2024, 11:50

Протести далекобійників, які частково перекривали трасу Київ-Одеса у суботу, 18 травня, могли стати причиною зміни рішення про сувору перевірку водіїв при перетині кордону. Звичайно, це лише припущення, але вчора, 19 травня, речник ДПСУ Андрій Демченко...