Такого ви ще не бачили: Киця Аліса навчилася мити підлогу і прибирає навіть за власниками (відео)

Киця Аліса породи чаузі – титулована чемпіонка багатьох виставок. Втім, славу у мережі вона здобула завдяки неординарному вмінню: Аліса миє підлогу, повідомляють Патріоти України.

Алісі вже два роки, і в неї незвична не лише поведінка, а і походження. Її тато 22-кілограмовий очеретяний кіт, а мама – абіссинська кішка.

Аліса, яка миє підлогу

Аліса у своїх господарів не одна: її власники розводять породу чаузі, відтак кошенят у домі не бракує. Киця за ними уміло дбає, вмиває і робить усе, що роблять звичайні котомами, і навіть більше. Аліса миє за ними підлогу.

Про специфічні вміння своєї киці власники почали розповідати в інстаграмі. Надалі історія опинилася у ЗМІ і Аліса – борчиня за чистоту – стала гостею багатьох шоу.

А почалася історія з ремонту: одного дня киця побачила безлад і вирішила прибрати його. "Колись давно вона з жадібністю спостерігала за тим, як прибираються в будинку. В один прекрасний момент, коли у нас йшов ремонт і було брудно, кішка взяла ганчірку і почала мити", – розповіла хазяйка.

Під час прибирання киця видає звуки, схожі на бурчання, ніби вичитуючи господарів за бруд у квартирі. Ганчірка в її лапах буде доти, поки вона повністю не відчистить підлогу. Ну або ж поки господарі не заберуть ганчірку і не продовжать наводити лад. Якщо у неї забрати ганчірку і сховати її, кмітлива киця знаходить аналог – шкарпетки чи інший одяг.

"Нам так незручно, що кішка за нас миє підлогу. Ми, звичайно, часто прибираємо, але не так часто, як їй би хотілося. Ганчірку вона приносить з ванної кімнати. Якщо не дати ганчірку, то вона може взяти чиюсь футболку чи шкарпетку", – додала жінка.

Нащадок очеретяного кота

Родовідна в Аліси незвична – її тато очеретяний кіт, а мама – абіссинська киця. За словами власниці киці, незважаючи на суворого предка, Аліса – дуже м'яка і домашня кішка, яка відрізняється уважністю і спостережливістю.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...