Такого ви ще не бачили: Стюардеса в мініспідниці залізла в багажну полицю і здивувала мережу (відео)

Коли пасажири покидають борт, стюардеси деяких компаній розважаються по-різному. Хтось робить сальто в проході літака, закриває багажні полиці шпагатом або ж залазить в них, зазначають Патріоти України.

Саме так вчинила стюардеса невідомої авіакомпанії – залізла в багажну полицю і зняла свій трюк на відео. Ролик опублікував аккаунт, що висвітлює дозвілля членів екіпажу.

"Ласкаво просимо на борт, сер. Можете розмістити свою сумку тут", – каже бортпровідник, відкриваючи відсік для ручної поклажі.

Потім він натискає на ручку, полиця відкидається і звідти з'являється стюардеса. Користувачі мережі залишають кумедні коментарі під відео:

"Яке класне у вас почуття гумору!"

"Як вам вдалося це зробити? Класна робота";

"Який чудовий багаж";

"Я б навіть одружився з цією дівчиною".

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...