Такого ви точно не уявляли! Жінка шокувала справжньою причиною безкоштовних вечірок із морозивом на круїзних лайнерах


Колишня співачка на круїзних лайнерах розкрила справжню причину, чому пасажирам іноді роздають безкоштовне морозиво, передають Патріоти України.

Американська співачка Дара Старр Такер десять років тому виступала на круїзних лайнерах. Жінка регулярно розповідає про цей етап в житті у TikTok.

Так, вона працювала на борту величезних суден, що плавали Карибським і Середземним морем. Але життя на борту круїзного лайнера – це не лише сонячне світло та веселка. В одному зі своїх останніх відеороликів вона розкрила трагічну причину, через яку круїзні лайнери влаштовують "вечірки з безкоштовним морозивом".

Як виявилося, якщо кількість доступного морозива раптово збільшиться, це означає, що їм потрібно більше місця в морозильній камері для тіла.

"На жаль, це часто так. Якщо екіпаж раптово надає пасажирам купу морозива, безкоштовну вечірку з морозивом, це часто відбувається тому, що на кораблі померло більше людей, ніж вони мають місця в морзі. Це правда. На щастя, нам не доводилося стикатися з подібними речами, але ми товаришували з деякими членами знімальної групи, які з цим стикалися. І вони сказали, що у кожному круїзі помирає від чотирьох до десяти людей. На кораблях багато людей літнього віку, і часто люди помирають у круїзах. Отже, на такому кораблі, як наш, помирає від чотирьох до десяти осіб, який у типовому круїзі перевозить від 2500 до 3000 пасажирів. За їхніми словами, у морзі утримувалося близько семи людей, і якщо на цьому конкретному кораблі загинуло понад сім осіб, їм довелося б почати переміщати тіла до морозильної камери, а це означало, що їм потрібно було звільнити місце у морозильній камері. Тому їм доводилося виносити багато морозива та інших заморожених продуктів, щоби звільнити місце для інших тіл".

Одна людина прокоментувала відео, сказавши: "Тут медик круїзного лайнера. Можу підтвердити зв'язок моргу та морозива".

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...