"Такого занепаду місто ще не знало": Житель окупованого Донецька звернувся до місцевої "влади" (фото)

Житель тимчасово непідконтрольного українському уряду Донецька, блогер, який працює під ніком Сєня Анатоліч Варм, звернувся до місцевої «влади» і до адвоката Тетяни Монтян з проханням звернути увагу на сумну ситуацію в Калінінському районі міста, передають Патріоти України.

"Два місяці поспіль. Тетяно! Ви не там ходили, коли робили висновки про квітуче місто. Донецьк - це не тільки бульвар Пушкіна. А господину Ткачуку — двійку за поведінку. В таком упадке Калининский район Донецка еще не пребывал в самые скрутные времена», — написав донеччанин.

Він опублікував фото, на яких видно справжній занепад в місті - після рясного зимового снігопаду на вулицях так і залишилися валятися гілки дерев, які перегороджують тротуари. Деякі дерева впали цілком - стовбури так і залишилися лежати у дворах.

«Безопасно ходить по улицам давно стало опасным. Война ведь. Не от снаряда, так от упавшей ветки на башку. А ветки, что? Ну не падают на голову пешеходам и то хорошо. Готовимся к новым концертам», — додав блогер.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...