Такої "бомбочки" не очікував ніхто! Кролик з розгону стрибнув у басейн (відео)

Ідея пухнастого провалилася.

Домашній кролик по кличці Сер грав у дворі з собакою і, мабуть, захотів показати своєму хвостатому приятелю майстер-клас зі стрибків у воду. Гризун розбігся та стрибнув у басейн "бомбочкою". Це відео швидко розлетілася по мережі, і вже встигло стати вірусним, передають Патріоти України.

На кадрах видно, що поряд знаходилася господарка, яка явно не очікувала такої витівки від пухнастика. Вона злякалася за улюбленця і з криком "Не роби так!" витягла його з води. Сер не сильно засмутився, обтрусився і поскакав шукати свого друга-пса.

Користувачів мережі потішив стрибок гризуна, і вони закидали відео лайками та захопленими коментарями. Багато пишуть, що це найекстремальніший кролик, якого вони коли-небудь бачили.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...