Такої пилової бурі в Києві не було вже кілька десятиліть: У ДСНС розповіли про збіг факторів

Така пилова буря, яка накрила столицю 16 квітня, останній раз спостерігалася в регіоні декілька десятків років тому. Про це заявив голова Держслужби з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін під час онлайн-брифінгу з головою Держлісагентства Андрія Заблоцького, зазначають Патріоти України.

"Щодо бурі, яка вчора виникла, це – незвичайне явище для нашого регіону. Остання така буря була, за даними Укргідрометцентру, декілька десятків років назад", - зауважив пан Чечоткін.

За його словами, хмара складалася з суміші пилу і залишків продуктів горіння з пожеж, що зараз спостерігаються в екосистемі Житомирщини.

Як повідомлялось, рівень забруднення повітря в українській столиці досяг 380 AQI - рекорд для Європи.

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...