Такою ікону українського шоубізу ще ніхто не бачив... Софія Ротару напередодні Нового року кардинально змінила свій імідж (фотофакти)

Пишна зачіска та шкіряна косуха: Софія Ротару кардинально змінила імідж - today.uaЗнаменита співачка Софія Ротару зненацька змінила свій сценічний образ. Зірка шоу-бізнесу зробила нову зачіску та обрала стильне молодіжне вбрання для виходу на сцену. Такою Софію Михайлівну ще ніхто не бачив, зазначають Патріоти України

Улюблениця багатомільйонної публіки у свої поважні роки виглядає років на 30 молодших, до цього шанувальники співачки давно звикли. Але цього разу Софія Ротару зуміла здивувати навіть найвідданіших своїх фанатів.

74-річна виконавиця зробила нову пишну зачіску і вдягнулась у шкіряну косуху. Як виявилося, Софія Ротару взяла участь у зйомках концерту "Новорічна ніч на Першому. 30 років по тому". На фан-сторінці Національної легенди України (2021) з'явилося кілька фото у новому образі.

"Новорічна ніч на Першому. 30 років по тому". " ?❄ Софія Ротару у шоу "Новорічна ніч на Першому. 30 років по тому ?❄️", - йдеться у підписі до фото.


Шанувальники співачки залишилися дуже задоволені перетворенням Софії Ротару, на адресу виконавиці люди пишуть чудові коментарі та побажання.

"Красуня! Так виглядати в 74!!!!! ????С "Новорічної ночі 1992 р." року зовсім не змінилася!!!!", "Зірка ????? є на що подивитися..", "З наступним роком тигра ????", "Моя улюблена співачка".

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...