Таки є плани? Усик назвав посаду, яку готовий обійняти в українському уряді

Відомий український боксер Олександр Усик оголосив, що в майбутньому може стати міністром молоді та спорту. За його словами, ця посада не пов’язана з політикою, якою він не цікавиться, передають Патріоти України.

В інтерв’ю спортсмена спитали, ким він бачить себе через 10 років. Усик наголосив, що не покине бокс, але можливо він буде президентом Федерації боксу України, а потім — міністром спорту.

Спортсмен наголосив, що не вірить у політику і не цікавиться нею, оскільки "це коли потрібно іноді сказати те, чого ти не зробиш, а я не міг би домовитися зі своєю совістю".

Однак посаду міністра спорту він вважає аполітичною і більше менеджерською позицією, тоді як політика — "це депутатство".

Скільки триватимуть відключення світла взимку: Озвучено найкраший і найгірший сценарії

вівторок, 27 серпень 2024, 6:00

Якщо температура повітря в Україні взимку знизиться до -10 °C, відключення світла можуть тривати до 8 годин на добу. Про це повідомив член парламентського Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Сергій Нагорняк, передають Патріоти Ук...

Зараз йому має бути 70 років: "Куленепробивний" крокодил з'їв сотні людей (фото)

понеділок, 26 серпень 2024, 23:00

Мешканці берегів озера Танганікія в Бурунді десятиліттями живуть у страху — їх роками тероризує крокодил-вбивця. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Коли в 70-х роках на береги озера почали виносити випотрошені трупи і відрубані ноги, с...