Таки не вигадка? Психологиня пояснила, чому двієчники стають більш успішними у житті за відмінників

Зазвичай двієчники йдуть проти системи, нікого не слухаються, не мають кордонів та гальм. Саме тому вони досягають більше успіхів у майбутньому, у порівнянні з відмінниками. Натомість діти, які вчаться на гарні оцінки частіше себе критикують, сумніваються, намагаються бути слухняними та йти за системою, передають Патріоти України.

Через це, відмінники обмежені у прояві себе, адже починають більше аналізувати та обирати пропозиції. Тоді як двієчники легко починають будь-які справи. На цьому зауважує сімейна психотерапевтка і кандидатка психологічних наук Світлана Арефнія в інтервʼю Слава+.

"Формуються різні потреби і різний досвід. Якщо ти погано навчаєшся, зазвичай це дуже вільні люди, які йдуть проти системи, які нікого не слухаються, які вважають себе крутими. Людина з більш низьким інтелектом та досвідом легше проявляється і не переживає за те, як вона виглядає, ніж людина, яка постійно розвивається над собою", – пояснює психологиня.

Нагадаємо, діти, які ходять до приватних шкіл, стають щасливішими у дорослому віці навіть попри погані оцінки. Такі результати показало дослідження, у якому проаналізували показники 3 тисяч учнів. Зокрема, школярі недержавних закладів освіти набрали на 0,19 бала більше ніж ті, хто відвідував звичайну школу. Також аналіз встановив дещо вищу загальну задоволеність життям молодих людей, навіть якщо їхні оцінки були не кращими під час навчання у школі.

"Десь перевертаються всі маркетологи": Коміки випустили кавер на хіт Брітні Спірс заради збору для ГУР (відео)

субота, 7 вересень 2024, 14:50

З нагоди Дня військової розвідки України гумористи та блогери Антон Тимошенко, Василь Байдак, Олег Свищ, Слава Кедр і співак Володимир Дантес презентували кавер на хіт Брітні Спірс Baby One More Time, повідомляють Патріоти України. Гумористи, які створ...

Претендент на престижну премію: Збірна Італії забила неймовірний гол проти Франції в Лізі націй (відео)

субота, 7 вересень 2024, 14:40

Захисник збірної Італії Федеріко Дімарко став автором одного з найкрасивіших голів поточного сезону, забивши в матчі 1-го туру групового раунду Ліги націй проти Франції, повідомляють Патріоти України. На 30-й хвилині зустрічі Дімарко зрівняв рахунок у ...