"Такие молоденькие совсем!": У мережі з'явився єдиний збережений знімок Пугачової з першого весілля

Артистка вийшла заміж за Миколаса Орбакаса 51 рік тому. З торжества зберігся лише один кадр.

У Мережі спливли фото з першого весілля Алли Пугачової. Архівні знімки розмістили на фан-сторінці артистки в "Інстаграм", передають Патріоти України.

Кадри з церемонії одруження датовані 1969 роком. Молода Алла Пугачова розписується з литовським цирковим артистом Миколасом Орбакасом. Пара одружилася 8 жовтня. У шлюбі у артистів народилася Крістіна Орбакайте. Дочка не змогла згуртувати батьків, і, проживши разом 4 роки, Пугачова і Орбакас розлучилися. Шанувальники не пройшли повз публікації і залишили масу коментарів.

"Такие молоденькие совсем. Интересно, как бы сложилась судьба Аллы Борисовны, если бы она с ним осталась", - пише шанувальниця."Как быстро летит время. Тут наша Аллочка такая юная, а скоро уже младших детей будет женить и замуж отдавать", - додала інша. "С ума можно сойти, 51 год прошел. Время, остановись!!!" - зазначає один із фанів. "Такой скромный мужчина...Совсем не такой, какие у Пугачевой после него были. Я до сих пор не могу понять, что руководило тогда этим союзом..." - коментує користувачка соцмережі.



Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно