"Такий мерзенний": Чоловік зрадниці Тодоренко принизив їхнього 4-річного сина та назвав її "поганою матір'ю"

Російський співак Влад Топалов публічно висловився про те, що його не влаштовує в дружині - зрадниці України Регіні Тодоренко. Мовчунка, як виявилося, не подобється йому як матір для їхніх спільних дітей, передають Патріоти України.

В ефірі російського телешоу Топалов не тільки вилаяв Тодоренко, але ще і принизив їх 4-річного сина Михайла. Співак не соромився говорити про свої претензії.

Так, Топалов вкрай незадоволений тим, що Тодоренко віддала їхнього сина в акторську школу. За словами співака, його дитина "дивна" і навіть ледача.

"Мій син сором'язливий, ледачий, з дуже дивним характером. Дуже гарний, дуже добрий, насправді, але його неможливо змусити робити нічого. Він не хорошист. З ним навіть сфотографуватися неможливо", - заявив чоловік мовчунки.

За словами Топалова, дитина часто виводить його і Тодоренко з себе. Співак намагається рятувати ситуацію, проте виховувати спадкоємця в строгості у нього не виходить. Крім цього, проблем додає їх піврічний син, якого Тодоренко цинічно назвала Миром (Мирославом) на тлі свого мовчання про повномасштабну війну проти України.

"Рятую дружину і своїх дітей. Кожен день. Від недосипання, від голодування, від дітовбивства, від усього підряд. З 6 ранку і до 12 ночі", - поскаржився чоловік зрадниці.

Крім цього, Топалов порівняв старшого сина з собою і зазначив, що той "мерзенний". Це він нібито перейняв у нього. "Я почав розуміти, чому він такий мерзенний, як я буваю. Я ж себе знаю. Я став давати йому свободу, тому замість того, щоб тиснути і ламати, я шкодую його", - заявив Топалов.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...