Такий щирий і емоційний і нічого, що "ведмідь на вухо наступив": Футболіст "Вереса" потішив проникливим виконанням гімну на полі перед грою (відео)

Одноклубник, що стояв поряд ледве стримував сміх.

Курйозний епізод трапився перед поєдинком 9-го туру української Прем'єр-ліги між "Шахтарем" і "Вересом", зазначають Патріоти України.

Півзахисник рівненського клубу Сергій Панасенко проникливо виконав державний гімн, не жаліючи власного голосу та вух одноклубників.

Емоційний спів Панасенка потішив його партнера по команді Михайла Шестакова, який насилу стримував сміх.

Нагадаємо, "гірники" перемогли "Верес" на НСК "Олімпійський" з рахунком 4:1. Наразі "Шахтар" (22 очки) зрівнявся з "Динамо" на вершині УПЛ.

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...

Збільшуємо демографічну кризу? Якими будуть наслідки заборони на консульські послуги

середа, 24 квітень 2024, 15:24

Позбавлення консульських послуг українських чоловіків за кордоном призведе не до покращення мобілізації, а до масових спроб отримати громадянство інших країн. Таку думку висловив відомий український активіст, волонтер та офіцер ЗСУ Мирослав Гай, перед...