Таких в усьому світі лише 180: В Україні побачили розкішний позашляховик (фото)

На дорогах України помітили ексклюзивний позашляховик Kia Sorento Executive, який був випущений в обмеженій серії. Про це пише видання Topgir, передають Патріоти України.

Ексклюзивна модель була випущена лише у 180 екземплярах у всьому світі. Розробкою та виробництвом спортивного позашляховика "не для всіх" Kia Sorento Executive займалася компанія CRD, яка є дочірнім підприємством тюнінг-студії Brabus.

Лімітована модель 2.5 CRDi представлена лише у двох кольорах - чорний та сріблястий металік. На відміну від звичайного заводського позашляховика, Kia Sorento Executive від Brabus отримав лаконічний обвіс з невеликими "мускулами", а також роздвоєний вихлоп.

Ціна автомобіля без пробігу стартує від 33 тисячі євро. П'ятиступінчаста автоматична система та скляний зсувний дах з електроприводом пропонувалися клієнтам як додаткові опції - 1715 та 650 євро відповідно.

Зібрали майже 3,5 млн євро на снаряди для ЗСУ: Відомі українці відповіли листом подяки народу Словаччини (текст)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:41

Відомі українські громадські, культурні та інші публічні діячі й лідери думок підписали лист від української громадськості до словацького народу на знак подяки за збір коштів для української армії у Словаччині, повідомляють Патріоти України. У Словаччи...

Скандальний священник "відзначився" жартом про удар по телевежі Харкова, українці відреагували

вівторок, 23 квітень 2024, 13:16

Відомий священник ПЦУ Олександр Дедюхін знову опинився у центрі скандалу – на цей раз він вирішив "пожартувати" про мешканців Харкова, які залишились без доступу до телебачення після того, як окупаційні війська Росії завдали удару по телевежі 22 квітня...